Body Stress Release voor Sporters 

Body Stress Release voor sporters

Verbetert het zelfgenezend vermogen

✅ Sneller herstellen van blessures en valpartijen

✅ Fysieke prestaties verbeteren

✅ Verbeterde communicatie tussen lichaam en geest

✅ Optimale spierspanning

Als je sport wil je presteren en ervoor gaan. Soms gaat er daarbij iets mis. Tijdens het sporten kun je een blessure oplopen, doordat je veel van je lijf vraagt, een val maakt of je ongelukkig verstapt.

Rondom het geblesseerde lichaamsdeel verkrampen spieren om je te beschermen tegen meer pijn. Er wordt een soort natuurlijke spalk gecreëerd. Bij een blessure is het nemen van rust belangrijk, maar niet altijd voldoende om het probleem om te lossen. Het kan zijn dat het lichaam een extra zetje in de goede richting nodig heeft.

Body Stress Release geeft jouw lichaam impulsen om de spieren te ontspannen. Dan kunnen de omliggende zenuwen in samenwerking met de hersenen zorgen voor een voorspoedig herstel van de blessure.

Body stress release helpt niet alleen om je lichaam te helpen bij het herstellen en voorkomen van letsel, maar het vrijmaken van vastgezette spanning vergroot ook de energiestroom in en de flexibiliteit van het lichaam, waardoor de fysieke prestaties verbeteren.

AANBIEDINGEN

Body Stress Release OPSTART | INCLUSIEF DRIE SESSIES

Intake-sessie (60 minuten) inclusief 1e behandeling + 2 vervolgsessies. 

OPTIMALE SPIERSPANNING

Traject. Intake met  wekelijkse sessie Body Stress Release. 10 sessies. 

TOPPRESTATIES - FOCUS OP GEHEEL

Totaal traject. Uitgebreide intake met wekelijkse sessie. Afwisselend Body Stress Release, bindweefsel stretching, work-outs,  energetische healing. 10 sessies.

[si-contact-form form=’1′]

Optimale spierspanning zorgt voor sneller herstel en betere sportprestaties. Fanatieke sportlui zijn niet de makkelijkste klanten, omdat ze liefst zo snel mogelijk weer volle kracht vooruit willen. Toch werk ik graag met sporters, omdat als ze eenmaal merken dat een veerkrachtig lichaam nog beter presteert dan een krachtig lichaam, de dankbaarheid groot is.
SR-DE BILT-Jochem-Alink
Jochem Alink
Gecertificeerd BSR Practitioner


Al heel wat sporten uitgeprobeerd.
Fan van: Boulderen, (Beach)volleybal, Kung Fu en (Berg)wandelen.
Scroll naar boven
×

Hallo, wat kan ik voor je doen? 

Ik help je graag.

×