fbpx

Body Stress Release voor Sporters 

Sporters willen presteren en ervoor gaan. Regelmatig gaat er eens iets mis. Tijdens het sporten kun je een blessure oplopen, doordat je veel van je lijf vraagt, een val maakt of je ongelukkig verstapt.

Rondom het geblesseerde lichaamsdeel verkrampen spieren om je te beschermen tegen meer pijn. Er wordt een soort natuurlijke spalk gecreëerd. Bij een blessure is het nemen van rust belangrijk, maar niet altijd voldoende om het probleem om te lossen. Het kan zijn dat het lichaam een extra zetje in de goede richting nodig heeft.

Met Body Stress Release geven we jouw lichaam impulsen om de spieren te ontspannen. Dan kunnen de omliggende zenuwen in samenwerking met de hersenen zorgen voor een voorspoedig herstel van de blessure.

Body stress release helpt niet alleen om je lichaam te helpen bij het herstellen en voorkomen van letsel, maar het vrijmaken van vastgezette spanning vergroot ook de energiestroom in en de flexibiliteit van het lichaam, waardoor de fysieke prestaties verbeteren.

Body Stress Release voor sporters

  • Verbetert het zelfgenezend vermogen
  • Sneller herstellen van blessures en valpartijen
  • Fysieke prestaties verbeteren
  • verbeterde communicatie tussen lichaam en geest
  • Optimale spierspanning
Optimale spierspanning zorgt voor sneller herstel en betere sportprestaties. Fanatieke sportlui zijn niet de makkelijkste klanten, omdat ze liefst zo snel mogelijk weer volle kracht vooruit willen. Toch werk ik graag met sporters, omdat als ze eenmaal merken dat een veerkrachtig lichaam nog beter presteert dan een krachtig lichaam, de dankbaarheid groot is.
portret van body stress release practitioner Jochem Alink
Jochem Alink
Gecertificeerd BSR Practitioner


Al heel wat sporten uitgeprobeerd.
Fan van: Boulderen, (Beach)volleybal, Kung Fu en (Berg)wandelen.