fbpx

Informatie-Sessies Body Stress Release

Zeer effectief om rugklachten, nekklachten, spanningshoofdpijn te verminderen

- Pijnlijke en stijve nek of schouders - Hoofdpijn, migraine, oorsuizen - Hernia, spit, ischias - Whiplashklachten - Rugpijn - Vermoeidheid, slaapproblemen - Tintelingen, krampen of gevoelloosheid in armen of benen - RSI, tennisarm, carpaal tunnel syndroom - Pijn in heupen, benen en billen - Onrustige benen, pijnlijke knieën en enkels - Brandend maagzuur en darmklachten

body-stress-release-gratis-informatie-sessie-utrecht4

Op deze bijeenkomst over Body Stress Release kom je te weten over vastgezette spierspanning, invloed op het zenuwstelsel, verschillende vormen van overbelasting en waarom het van belang is om te zorgen dat de overtollige spanning weer uit je lichaam verdwijnt. Ik leg uit waarom Body Stress Release je hierbij kan helpen.  En verklaar waarom het zo effectief is in het diep ontspannen van lichaam en geest.

Kom langs als je wilt weten of het een oplossing kan zijn voor jouw
klachten.

GRATIS INFORMATIE SESSIE BODY STRESS RELEASE

DATUM/TIJD:

Vanaf januari 2024 vinden er weer regelmatig  info-sessies plaats.

Als alternatief bied ik een gratis korte telefonische intake aan waarbij we jouw klachten kunnen doornemen en zien of de behandeling daarbij aansluit. Meld je aan voor de info-sessie en laat je telefoonnummer achter, dan bel ik z.s.m. terug.

 

 

VASTGEZETTE SPIERSPANNING EN ‘BODY STRESS RELEASE’

 
 

PROGRAMMA:  ✅ Korte uitleg  ✅ Videopresentatie  ✅ Demonstratie  ✅ Gelegenheid om vragen te stellen.

TOEGANG: Gratis (graag even aanmelden en hoeveel personen)

LOGO-BSR-BILTHOVEN-UTRECHT
In de praktijk zie ik dagelijks dat mensen ervaren hoe het lichaam zichzelf kan herstellen als de spierspanning verdwijnt. Het is heel logisch, maar de uitwerking blijft verbazingwekkend. Ik vertel vanuit mijn rol als behandelaar, maar ook als ervaringsdeskundige. Want ook persoonlijk heeft Body Stress Release mij fysiek en mentaal veerkrachtiger gemaakt. En van heel wat klachten afgeholpen. Naderhand zal er genoeg gelegenheid zijn om vragen te stellen. Leuk als je erbij bent.
SR-DE BILT-Jochem-Alink
Jochem Alink
Gecertificeerd BSR Practitioner

Meld je hier aan voor de Body Stress Release informatie sessie

Hier opgeven via het contactformulier en met hoeveel personen je komt. Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Alvast bedankt en tot dan.

Scroll naar boven
×

Hallo, wat kan ik voor je doen? 

Ik help je graag.

×